ÓRÁK

Aerobic

Balogh Margit vagyok, sportedző, táplálkozási tanácsadó és wellness tréner.

Kezdhetném azzal, hogy mindig is szerves része volt a sport az életemnek, de sajnos ez nem volt mindig így. Túlsúlyos kisgyerek voltam, rossz táplálkozási és életmódbeli mintával magam előtt.
Már elég korán, 13 évesen küzdöttem táplálkozási zavarokkal, amit később mozgással tartottam kordában. A véletlennek köszönhetően 14 évesen betévedtem egy aerobic órára, 16 évesen már saját órákat tartottam. Az aerobik oktatásában a sportág sokszínűsége ragadott magával, számomra szerelem volt első látásra és a szerelem azóta is tart. 2004-ben végeztem sportedző szakon a Testnevelési Egyetemen. Budapesten és Veszprémben dolgoztam edzőként sok éven keresztül, majd végül Szombathelyre sodort az élet, ahol folytattam az edzősködést.
Kislányom születése után pár évvel diagnosztizáltak nálam egy autoimmun betegséget, ami eléggé feje tetejére állította az életemet. Kezdetben rossz értelemben, de mára már csak profitálok belőle. A betegségem következtében elkezdtem kutatni a betegségek eredetét, így táplálkozási tanácsadó képesítést szereztem és jelenleg természetgyógyász képzésre járok.
Egy sérülést követően elszakadt a térdszalagom, amelyet műtét és hosszú rehabilitáció követett. A sérülésem következtében különös hangsúlyt fektetek az edzések alkalmával a prevencióra, a gyakorlatok helyes kivitelezésére, stabilizációra és mobilizációra.
Célom, hogy saját tanulmányaim és tapasztalataim alapján átadjam az egészségtudatos életmód lényegét a hozzám érkezőknek. Óráimat a dinamizmus,  jókedv, a szakmai szempontok alapján való felépítés, és maximális hatékonyság jellemzi. Szeretném, ha edzéseimen a megfelelő edzésterhelésen kívül mindenki jól érezné magát.
Edzéseimet kortól, nemtől és fittségi állapottól függetlenül mindenki elkezdheti, mert a csoportos edzés ellenére igyekszem személyre szabottan figyelni mindenkire.

Üdv,
Margó

Órarend

  Kezdés Befejezés Edző Mejegyzés
szerda 16:00 17:00 Balogh Margó
szerda
16:00 - 17:00 - Balogh Margó - at

Információk

 Első alkalom 2024-01-01
 Legközelebb: 2024-02-28
Foglalás

Óraadók